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Skala: Nutrition

KonstruktzuordnungIndividuelle Merkmale

Theoretische Zuordnung in der AusgangsstudieNutrition

UrsprungSelbstentwickelte Skala

QuelleCore 6 Development ,

ZitationKuger, S.; Jude, N.; Klieme, E.; Kaplan, D. (2016). Nutrition - Schüler [Fragebogenskala: Version 1.0]. In: Programme for International Student Assessment (2015) - Fragebogenerhebung Chapter 04 - Field Trial (PISA 2015) [Skalenkollektion: Version 1.0]. Datenerhebung 2014. Frankfurt am Main: Forschungsdatenzentrum Bildung am DIPF. http://dx.doi.org/10.7477/150:0:1

Theoretischer Hintergrund--

ZielgruppeStudent

Erhebungszeitraum2014

Veröffentlichungsdatum30.06.2020

Anzahl Items4

Einleitender TextPlease select from the drop-down menu to answer the question.

Items der Skala

Item-FormulierungMittelwertStandardabweichungTrennschärfe
During the past 7 days, how many days did you eat or drink the following?
Fruit (e.g. apples, oranges, bananas, [country-specific]) 4.952.31--
Fast food (e.g. at [McDonalds] or [Burger King]) 2.291.64--
Vegetables (e.g. carrots, salad, [country-specific]) 5.502.33--
Carbonated soft drinks (e.g. [Coke], [Pepsi]) 3.572.31--

Antwortkategorie

WertBedeutung
10 days
21 day
32 days
43 days
54 days
65 days
76 days
87 days

StudiePISA - Programme for International Student Assessment (2015)

ErhebungFragebogenerhebung (Skalenkollektion): Chapter 04 - Field Trial (PISA 2015)



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